Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder

Waterinstallaties

Water & afvoer

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een klus voor een erkend installateur. Wij zijn in staat om een perfecte waterinstallatie af te leveren.

Airco

Als het toch te warm wordt!

 

 

Airco

OP ZOEK NAAR EEN AIRCO-INSTALLATIE IN DEN HELDER EN OMSTREKEN?

Tijdens hete zomers is er niets zo fijn als de verkoeling die een airco te bieden heeft. Deze installaties houden ieder pand op een aangename temperatuur. Er wordt vaak gedacht dat dit gepaard gaat met veel geluid en herrie, maar niets is minder waar. Moderne installaties zijn erg stil en zorgen voor een prettige woon- en werkomgeving. TaylorGroep heeft alle kennis in huis om uw pand te voorzien van een gloednieuwe aircoinstallatie in Den Helder en omstreken. Wij zorgen ervoor dat de installatie geplaatst wordt, maar zijn ook in te schakelen voor regelmatig onderhoud. Zo weet u zeker dat de installatie optimaal blijft presteren.

Het plaatsen van airconditioning heeft talloze voordelen. Zo heeft u niet alleen invloed op de temperatuur in een ruimte, maar ook op de ontvochtiging en luchtbeweging. Op deze manier controleert u precies het binnenklimaat in uw pand, waardoor u de optimale omstandigheden kunt creëren voor een werkruimte, studio of vergaderplek. Wist u bovendien dat moderne airco's een stijlvolle uitstraling hebben? Hierdoor verwerkt u ze moeiteloos in uw interieur, waardoor ze nauwelijks opvallen. Uiteraard heeft u bij TaylorGroep de keuze uit allerlei verschillende modellen, zodat u altijd de geschikte airconditioning vindt voor uw pand.

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw woon- of werkruimte het hele jaar door zo comfortabel mogelijk is? Kies er dan voor om een airco te laten installeren. Onze monteurs werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat u in een mum van tijd gebruik kunt maken van uw nieuwe installatie. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan zijn wij natuurlijk ook uw adres reparatie en onderhoud. Zoekt u dus een airco-installatie in Den Helder en omstreken? Neem dan vooral een keer contact op met TaylorGroep om de vele mogelijkheden te bespreken.

 

Service & Onderhoud

Sanitair

Onder sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel: de verzorging van het lichaam. Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder sanitair.

Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in ziekenhuizen, inrichtingen en dergelijke. Er is enorm veel keus aan vorm, materiaal, mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal. Wij kunnen u hier goed en vrijblijvend over informeren.

Een aanpassing van badkamer of toilet? Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Dat wil zeggen inclusief tegelwerk, infrezen van leidingwerk, alle installatiewerk  enzovoorts. U kunt een keuze maken uit het brede assortiment sanitair wat wij aanbieden. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken om gebruik te maken van de prachtige showrooms van onze groothandel. 

Water en afvoer

WATERINSTALLATIES

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een klus voor een erkend installateur. Wij zijn in staat om een perfecte waterinstallatie af te leveren. Mede door het gevaar van het nestelen van bacteriën als legionella in waterleidingen is het zaak om dit werk door een erkend installateur te laten uitvoeren. Wij zijn een erkend installateur waar u op kunt rekenen.

AFVOER

Zowel voor vuil- als voor schoonwater kunnen wij de afvoerinstallatie verzorgen. Omdat wij de kwaliteit waarborgen en milieubewust ondernemen maken wij uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen, met hergebruikgarantie.

Ventilatie

Ventilatie

Het is van belang dat  u uw huis goed ventileerd. Mechanische ventilatie zorgt voor comfortabele luchtverversing in huis. Mechanische ventilatie zuigt lucht uit uw keuken, badkamer en toilet, en u kunt zelf instellen hoeveel lucht er wordt afgezogen. Verse lucht  wordt aangezogen via ventilatieroosters welke in verbinding staan met buitenlucht. 

Onderhoud van mechanische ventilatie

Het is van belang de mechainische ventilatie, men name de filters en ventielen,  jaarlijks te onderhouden en te reinigen, deze is onderhevig aan slijtage en raken na verloop van tijd vervuilt. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Dak werken

Er zijn diverse situaties, waarbij een doorvoer gemaakt moet worden door het dak. Dit moet uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf.
Wij zorgen ervoor dat de doorvoering voor bijvoorbeeld bekabeling, leidingen of andere installaties waterdicht en weerbestendig wordt uitgevoerd.

Verwarming

Er lekker warm bij zitten!

Wanneer u kiest voor een warmtepomp kunt u een aanzienlijk bedrag besparen op uw maandelijkse energierekening. Hoeveel u precies kunt besparen, hangt af van verschillende factoren, zoals: het isolatieniveau van uw woning, de grootte van uw gezin en woning en het soort warmtepomp dat u heeft aangeschaft. Volgens Milieu Centraal bespaart u met een warmtepomp gemiddeld € 270 per jaar vergeleken met een hr-ketel.

Het geluid van lucht/warmtepompen: 'is de wetgever horende doof?' Klik en lees verder!

 

Klimaat

CENTRALE VERWARMING

Uw centrale verwarming is een verwarmingssysteem, waarin de cv-ketel een belangrijke rol speelt. Hierin wordt water verwarmd, door de verbranding van aardgas. Via de leidingen stroomt het warme water vanuit het verwarmingstoestel naar de radiatoren en convectoren. Als het water is afgekoeld, stroomt het terug naar de ketel waar het weer wordt verwarmd. Zo werkt de ketel als hart van de verwarmingsinstallatie. Met een centraal verwarmingssysteem kunt u:

  • Eenvoudig de temperatuur bepalen 
  • Profiteren van een hoger rendement 
  • Verwarming en warm water combineren

Wij zijn uw van A tot Z installateur voor de aanleg van de CV installatie, van complete installatie, onderhoud en het oplossen eventuele storingen.

KOELING

Wij leveren en installeren koelinstallaties voor kleine toepassingen tot complete installaties in ziekenhuizen. De nadruk wordt natuurlijk gelegd op het comfort maar ook zeker op het energieverbruik. Met de wetenschap dat koelinstallaties de grootste energieverbruikers zijn, valt daar een winst te halen. wij maken daarom graag een op maat gemaakt ontwerp voor uw koele omgeving.

VERWARMING

De beste keuze voor het verwarmingssysteem van een gebouw is afhankelijk van de voorradige energiebronnen en de klimaatzone waarin het gebouw is gesitueerd. Door de beperkte energievoorraad is een andere keuze dan traditionele verwarmingssystemen een maatschappelijk verantwoordelijke optie. Een systeem met warmteterugwinning of geothermische- en zonneverwarming voor warm water en verwarming zijn goede mogelijkheden om een zeer laag gehalte aan CO2-uitstoot van het gebouw te bewerkstelligen. Vloerverwarming is een comfortabele manier van verwarmen.

PELLETKACHEL

Een pelletkachel is  voor veel mensen een nieuwe vorm van verwarmen , wij zijn gaestart met het leveren en installeren hiervan. Een pelletkachel zal in de toekomst de gas-en houthaard vervangen, tevens kan deze ook worden gebruikt als centrale verwarming of ter vervanging van uw CV ketel. Voordelen: pellets CO2 neutraal; niet afhankelijk van gasleverantie; goedkoper als gas. Nadeel; uw moet de pellets wel op voorraad hebben, en u heeft een separate warm water voorziening nodig. Pelletskachels zijn zowel zakelijk als privé te gebruiken.

Wij willen u  graag  helpen met het maken van een juiste keuze. 

LUCHTBEHANDELING

In de zomer is behoefte aan koeling. In de winter is een goede verwarmingsinstallatie een must. Wij zorgen al vanaf oprichting voor de installaties die ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. Uw comfort wordt gewaarborgd doordat de installatie perfect wordt aangelegd.

UTILITEIT

Voor alle soorten installaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Woningbouw

Voor alle soorten installaties

Wat kunnen wij voor u betekenen

Partners

wij ondersteunen

Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder